Forårs make-over i stuen

Reklame

Så kom vi på den anden side af nytåret, og vi har taget hul på et helt frisk nyt lækkert år. Når vi nærmer os foråret, så føler jeg altid en større trang for at lave om, og der skal ligesom ske noget nyt efter en lang og mørk vinter. Vi er stadig i vinterperioden, jeg ved det. Men vintergækkerne er begyndt at spire frem ude i haven, dagene er blevet lidt længere, og jeg kan mærke at foråret er på vej. 

Ny farve i stuen

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg begyndte at udfase den grå farve i vores hjem. Først var det puderne, så plakaterne og nu er det altså også væggene. For mindre end et år siden havde stort set alle rum i huset en eller anden form for grå nuance på væggen. Men det er slut nu! Jeg har længe gerne ville male i stuen. Hele rummet var før lysegråt og den var egentlig fin. Men farver på væggen gør bare en kæmpe forskel. Jeg besluttede derfor at stuen enten skulle have en grøn eller en rosa nuance. Det blev rosa. Med et lille tvist af mokkabrun. 

Farvekode 'Vintage' fra Beckers maling

Sådan så stuen ud før

Stuen efter

Jeg må endnu engang bøje mig i støvet for hvad en farve kan gøre ved et rum. Jeg er fuldstænding forelsket i den her farve. Jeg troede ellers jeg ville være mere til de kolde farver, og jeg var ret bange for, at jeg ville fortryde, især da jeg så farven i spanden da jeg kom hjem. Men den er fuldstændig perfekt. Og havde det ikke været for Morten, så havde jeg malet hele stuen i den farve. Men de sidste to vægge bliver hvide;)

Hvis I vil se andre rum som går fra grå til farve, så kig med her:

Make-over i soveværelset og på badeværelse,

hvor jeg også viser, hvordan man laver en knivskarp kant med malertape! 

Jeg har malet med Beckers Scotte maling, og jeg har valgt glans 5, da jeg godt kan lide det matte look.

Ekstra info:

Scotte 5 er ekstra skånsom mod miljøet, da den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler, og er anbefalet af svenske Astma&Allergi-förbundet.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

14 kommentarer til “Forårs make-over i stuen”

 1. Hej
  Er vild med din stue og vintage farven
  Kunne du være behjælpelig med at fortælle mig hvor dine puder og plakater er fra
  Har endelig lokket manden til at få ny stue

 2. Hej
  Det er godt nok utroligt, hvordan den flotte vægfarve samler det hele!
  Jeg synes også rigtig godt om din sofa – kan jeg lokke mærke og model ud af dig?

 3. Ej, men det er jo så fint! 🙂
  Mine børn og jeg skal snart flytte i et dejligt rækkehus, og jeg er SÅ fristet af at male væggene i fine, fine farver – men det er et lejet hus, og jeg har åbenbart lagret det et sted, når venner og familie har sagt: “Mal ALDRIG væggene i farver, når det er et lejemål! Det bliver SÅ dyrt, når I engang skal flytte!” Så nu ved jeg ikke, om jeg tør..
  Jeg har ikke helt tjek på, om jeres gulvtæppe er nyt.. men hvor er det mon fra? Jeg overvejer, om vi skal have et lignende til vores sofahjørne, men jeg synes lidt at gulvtæpper er så skrækkeligt dyre

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top