Make-over af haven – en lille solplet

Reklame

Hvor har jeg glædet mig til at vise jer det her spot!

Da vi jo lige er gået i gang med at renovere huset, er der stillads på hele vores terrasse. Jeg havde ellers virkelig glædet mig til at gøre terrassen fin i år. Men pga. stilladset måtte jeg kaste min kærlighed over et andet spot. Særligt fordi vi bruger vores uderum rigtig meget, og det skal et stillads ikke forhindre. Så området nede ved drivhuset har fået en kærlig hånd. Langt væk fra byggerodet. 

Det trængte virkelig også! 

Jeg vidste godt, at vi havde brug for nye havemøbler, for tidligere på året døde min kabeltromle, som vi ellers har brugt som havebord. Men jeg havde stadig min pallesofa. Indtil Morten spurgte, om de kunne bruge pallerne til at lægge tagplader på. Så var der ligesom kun stole tilbage.

Jeg har længe leget med tanken om et loungesæt, men har faktisk ikke kunne finde et, som jeg både syntes var fint og var til at betale sig fra. Derfor er jeg så tilfreds med det vi har fundet fra Bilka. Det er virkelig pænt og så kostede det kun 2.499 kr. med hynder. Sættet er fra Bilka Trend og jeg siger jer, der er så mange fine ting fra den kollektion!

Bilka Trend går ganske enkelt ud på, at man kan få adgang til tidens farver og trends til priser, hvor alle kan være med!

Trend Kollektionen er iøvrigt en limited edition serie, som udkom i går, så hvis I ser noget, I vil have, så skal I nok ikke vente alt for længe. Der er kun et begrænset antal.

Før

Efter

Et lille udvalg af en skøn kollektion

Før

Kabeltromlen….Suk

Efter

Mit bålfad er kan købes i varehuset.

Jeg elsker de store krukker med planterne i, og jeg var virkelig overrasket over prisen på den store palme. Den kostede kun 249 kr. Haps, den kom med hjem i bilen med det samme. Den kunne kun lige være i vores stationcar. 

Planterne har jeg hentet i havecenteret. 

Serviceinfo

Bilka leverer hjem til dig helt gratis, hvis man bestiller for minimum 1.000 kr. på deres webshop. Det er virkelig rart i de her corona tider, hvor man jo helst ikke skal for meget ud….. Eller hvis man ikke har en trailer… eller en bil med anhængertræk (som os).

Påske = havetid

Jeg tror virkelig, at vi kommer til at bruge den her lille plet meget hen over foråret. Solen står der stort set hele dagen, så det er helt perfekt. Så mangler drivhuset bare at få den store tur, så er det det perfekte lille sted i haven til kolde sommerdrinks imens vi nyder de (forhåbentlige) fremskridt der sker med huset. 

Er vi de eneste, som skal i haven her over påsken? Det er jo ikke fordi, der er så meget andet at lave pt.

Hvis I ikke har en have, så kan det være, I har en altan, der skal gøres sommerklar i påsken?

Uanset hvad, så håber jeg i hvert fald, at min lille make-over har givet lidt inspiration til uderummet.

Hav en dejlig påske<3

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

1 kommentar til “Make-over af haven – en lille solplet”

  1. Pingback: Drivhuset blev sommerklar - før og efter | livingonabudgetdk

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top