Drivhuset blev sommerklar – før og efter

Reklame 

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er, for at kunne være i haven i år. Bare tanken om, at det eneste jeg kunne sidste år på denne tid, var at udstå kvalme og opkast gør mig helt trist.

Læs også: Når graviditet bliver en sygdom 

Jeg har godt i gang i hele haven lige pt. Men drivhuset og udeområdet foran er der helt styr på. For et par uger siden blev bilen fyldt til renden med urter, tomatplanter og agurker (jeg selv har spiret) fra Plantorama. Nu står drivhuset knivskarpt efter en gang algefjerner, nyt glas og nye fliser, der hvor vi før havde skærver. Det er så meget pænere. De kunne lige være der. Jeg havde glemt hvorfor vi lagde skærver i første omgang. Men det var fordi vinen slår store rødder langs den ene side. Men det gik heldigvis, og det er så pænt.

Læs også: Make-over af haven – En lille solplet 

Efter billederne her blev taget, var der et par dage med “hård” nattefrost, og jeg tog derfor tomaterne ind igen. Så de står lige nu og vokser sig store i stuen. Håber snart jeg kan sætte dem ud.

Før

Efter

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen