Drivhuset blev sommerklar – før og efter

Reklame 

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er, for at kunne være i haven i år. Bare tanken om, at det eneste jeg kunne sidste år på denne tid, var at udstå kvalme og opkast gør mig helt trist.

Læs også: Når graviditet bliver en sygdom 

Jeg har godt i gang i hele haven lige pt. Men drivhuset og udeområdet foran er der helt styr på. For et par uger siden blev bilen fyldt til renden med urter, tomatplanter og agurker (jeg selv har spiret) fra Plantorama. Nu står drivhuset knivskarpt efter en gang algefjerner, nyt glas og nye fliser, der hvor vi før havde skærver. Det er så meget pænere. De kunne lige være der. Jeg havde glemt hvorfor vi lagde skærver i første omgang. Men det var fordi vinen slår store rødder langs den ene side. Men det gik heldigvis, og det er så pænt.

Læs også: Make-over af haven – En lille solplet 

Efter billederne her blev taget, var der et par dage med “hård” nattefrost, og jeg tog derfor tomaterne ind igen. Så de står lige nu og vokser sig store i stuen. Håber snart jeg kan sætte dem ud.

Før

Efter

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top