Okay, nu er det vist på tide vi prøver dem her igen. Jeg har faktisk slet ikke lavet dem, siden jeg postede indlægget sidste år, og de er bestemt ikke blevet dårligere siden. Siden det første indlæg har jeg fået rigtig mange kommentarer på mandlerne. I kan læse dem alle i indlægget HER. Det er så dejligt, at I bruger tid på at skrive herinde. Tak for det! Mange af jer har haft problemer med at mandlerne brænder på. Så jeg har rette lidt i denne opskrift. Da der ikke står watt på vores ældgamle mikroovn, kan jeg desværre ikke hjælpe med, hvad den skal stå på ved max styrke.
Det skal du bruge
200 gr. mandler
4 spsk. sukker
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kakaopulver
2-4 spsk. Baileys
Bland det hele sammen i en skål og giv det på max styrke i mikroovenen i 2. min. Rør rundt og giv dem 1-2 minutter mere. Tjek dem evt. inden du giver de sidste 30 sekunder. Fordel dem på bagepapir og vendt til de er helt afkølede.
Den orginale opskrift har jeg fundet hos Cana Buttenschøn HER
6 kommentarer til “Brændte Baileys mandler”
Hvor længe kan de holde og skal de opbevares i køleskab
Kh Bente
Jeg vil tror de kan holde sig en 14 dages tid. Vores holder aldrig så længe;) Jeg putter dem i en tætlukket beholder og opbevarer dem i skuffen. Jeg tror ikke de skal i køleskabet. Kh Louise
Hej kan de laves i ovnen os??
Det vil jeg næsten tro de kan. Ved høj varme. Men jeg har ikke prøvet:)
Kan de laves på andre måder end mikroovn for det bruger jeg ikke !!
Hej Lone, de må kunne laves i en gryde. Men jeg har desværre ikke prøvet, så jeg kan ikke rigtig vejlede dig med minutter osv. Håber du finder en løsning, så du kan prøve dem. Kh Louise
Der er lukket for kommentarer.