Hvis I ikke har prøvet dem her endnu, kan jeg VARMT anbefale dem. De er mega gode og perfekte som en del af julekonfekten. Opskriften er fra Annemette Voss’s konfektbog “Konfekt”. Og jeg kan godt røbe, at det ikke bliver det sidste jeg laver fra den bog!
Det skal du bruge
Fyld:
1 polynesisk vaniljestang
2 tsk flormelis
250 g kokosmel
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
Overtræk:
250 g mælkechokolade
Giver ca. 30 stk
Fremgangsmåde
Mas kornene fra vaniljestangen med flormelis og bland så alle indgredienserne samme. Stil massen i køleskabet natten over. Tril ca. 30 kugler og dyp dem i smeltet chokolade. Drys med kokosmel eller en spsk guldstøv.
Velbekomme
9 kommentarer til “Lækre Bountykugler”
Antar det på norsk blir kokosmasse (og ikke mel) man skal anvende 🙂
Prøvde med det som ehter kokosmel i butikken, men det ble ikke særlig gost å tygge på…
Har nogen prøvet at bruge vaniljesukker i stedet for stang ?
Det har jeg faktisk ikke. Men det tror jeg da godt man kan:) Det var i hvert fald hvad jeg ville have brugt, hvis jeg ikke havde en stang. Kh Louise
Hvad er forskellen på kondenseret mælk og almindelig mælk? Kan man ikke bruge den almindelige?
Hej Lotte. Kondenseret mælk er indkogt sødmælk og sukker. Så jeg tror, du skal have fat på kondenseret mælk for at det lykkes. Men måske man kan lave sit eget. Jeg ved det desværre ikke. Men en dåse kan købes forholdsvis billig i Rema 🙂 Kh Louise
De ser virkelig gode ud. Ved du hvor længe de kan holde? ☺️
Jeg har haft mine til at stå i køleskabet i 14 dage, det kan de i hvert fald sagtens, jeg tror også de kan holde meget længere. Det er jo ren sukker😉🍫
Yum, jeg er bare en sucker for kokos, tror også de er gode til glógg.
– A
De er garanteret rigtig gode til gløgg😍 kh Louise
Der er lukket for kommentarer.