DIY Organiser billigt med genbrugsglas

Reklame for Brother Cube Labelprinter

Genbrugsglas med labels

Er der et sted jeg kan gå helt amok med at organisere så er det altså på børneværelset. Jeg vil gerne have at Maltes ting er lettilgængelige for ham, og det er det bare ikke, når det hele er rodet sammen i en stor bunke i skuffen under daybed’en. Jeg tror, at det bliver lettere og mere overskueligt for ham at lege og være kreativ, hvis tinge står fremme og er organiseret, så man rent faktisk kan se, hvad der er hvad. Så det sidste stykke tid har jeg samlet på glas. Det kan være alt lige fra glas fra syltede agurker til tomatsovs. Nu er det jo ikke fordi, man ikke kan se hvad indeholdet i glassene er, men jeg synes alligevel det er et rigtig fint finish med et lille label på. Så kan indholdet også nemt finde på plads igen, hvis det nu er farmand som rydder op!;)

Sådan gør du

Saml en masse genbrugsglas

Vask dem rene. Læg glassene i blød i varmt sæbevand. Jeg puttede også lidt eddike i. Så kan man nemt få etiketterne af

Mal lågene. Jeg har malet alle mine sorte

Pynt lågene med små trækugler, filtkugler eller små plastikdyr som limes på med en limpistol.

Sæt et label mærke på. Print evt. ud i forskellige fine farver og mønstre som tapen fås i.

Labelprinter i køkkenet

Jeg er også gået lidt amok i køkkenet. Når jeg først er gået i gang med en labelprinter, så kan jeg åbenbart ikke stoppe mig selv igen. Jeg øver mig i at have flere ting til at stå fremme i køkkenet, for det er faktisk lidt træls at alting er pakket væk i skufferne, så man skal rode rundt i poser og dåser for at finde det man skal bruge. Så min plan er at samle flere glas, sætte label på og samle dem i kasser rundt i køkken.

Inspiration til indpakning

Den labelprinter jeg har brugt til mine projekter er fra Brother og det absolut geniale ved den er, at den både kan lave navneskilte til tøj, som skal stryges på, den kan printe ud på gavebånd, så man kan gøre sine julegaver, vært/værtindegaver osv. mere peronlige. Og så kan den selvfølgelig også udskrive mærker til ringbind, opbevaringskasser/glas, madkasser, bordkort og… ja, you name it.

På kontoret

Jeg overvejede faktisk at skille mig af med de her trækasser, fordi jeg syntes, at der altid blev samlet en masse skrammel i dem. Men nu er der styr på indholdet, og det er lettere at finde det man skal bruge.

Labelprinter

Labelprinter og labels på opbevaring

Sådan virker den

Labelprinterene fungere ved at man downloader app’en “P-touch Design&Print for P-Touch Cube”. Og så kan man ellers bare slå sig løs når cuben er connected til telefonen via blootouth. Det er simpelthen så nemt, og det er  smart at man selv kan designe, vælge skrifttype, tape og meget mere.

Du kan læse mere om Brother Cube Labelprinteren her

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “DIY Organiser billigt med genbrugsglas”

 1. Pingback: Vind en Brother CUBE labelprinter - livingonabudgetdk

 2. Pingback: DIY opbevaring og en fin lille værtindegave - livingonabudgetdk

 3. Super flot resultat!
  Hvilken maling har du brugt til lågene? Jeg tænker oliebaseret måske er bedre end vandbaseret – så glassene kan blive rengjort uden at miste farven… Måske du gjort dig nogen erfaringer med, hvilken maling der er bedst, nu hvor det er et stykke tid siden du malede dem?
  På forhånd tusind tak

  1. Hej Charlotte. Tusind tak. Jeg har faktisk bare brugt ganske alm. akrylmaling. Jeg ville bare tørre lågene af med en våd klud:) Man kan jo også spraymale dem. Måske det holder bedre. Kh Louise

  1. Living on a budget

   Den er mega smart. En kæmpe opgradering fra den jeg havde i forvejen, hvor man manuelt skal dreje bogstaverne ind på en knap. Også smart til alt Maltes børnehavetøj. Så er jeg fri for at købe navneskilte på nettet. Og så synes jeg faktisk prisen er rimelig!

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top