Billedredigering Vol. 3 – En snydeapp du må eje!

Billedredigering efter

Billedet før redigering

Billedredigering før

Hvis du bruger tid på at redigere dine billeder, så bliver du nød til at kende til den her geniale app. Det er måske lidt snyd, men jeg synes altså stadig den er intet mindre end fantastisk. App’en hedder “Lens Distortions” og der er de fineste filtre med skygger, sne og solskin. Tjek den ud!

Tricket er jo selvfølgelig at bruge den hvor det giver mening. Brug solen på et billede hvor solen skinner i forvejen og brug sneen på en billede hvor det sner. Jeg synes at filtrene skal bruges til at trække en stemning frem i billedet, som er der i forvejen, men som kan være svær at fange på et billede med f.eks. en iPhone, som i øvrigt er det eneste jeg bruger til at tage og redigere mine billeder med.

Jeg synes det gør en kæmpe forskel på billederne, og jeg er vildt glad for app’en. Så tippet er hermed givet videre.

Inden jeg har brugt solfilteret fra Lens Distortions, har jeg redigeret billederne efter mine tidligere redigeringsguides, som du kan finde her:

Perfekte billeder på Instagram – Redigering på telefonen

og

Få flotte billeder med nem redigering på telefonen (Vol. 2)

Billedredigering efter

Billedet før redigering

Billedredigering før

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Billedredigering Vol. 3 – En snydeapp du må eje!”

    1. Living on a budget

      Tror det er fra Davidsen. Men det ligner meget. Bare en billigere udgave. Jeg har købt det brugt på DBA:)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top