9 bøger du skal læse/lytte til

Reklame Mofibo

Her er 9 bøger til vintermørket

Lån dem, køb dem eller læs/lyt til dem gratis på Mofibo!

Læs gratis i 45 dage

Du kan prøve Mofibo Gratis i 45 dage med koden “LIVING45D”

Følg linket HER

Og så har du en verden af bøger og lydbøger foran dig de næste 30 dage.

GÆLDER TIL D. 8.  februar 2021

De syv søstre

De syv søstre er første bind baseret på lengenden om stjernebilledet “De syv søstre”. 

Bøgerne hander om 6 adoptiv søstre som bliver kaldt hjem til deres smykke barndomshjem ved Genévesøen , da deres adoptiv far er død. De er alle adopteret fra små og har aldrig hørt om deres ophav. Men nu har deres mangemillionære adoptivfar efterladt dem dem hver især en ledetråd, som kan føre dem tilbage til deres sande ophav. 

Ud over at følge søstrene på deres spændende rejse tilbage til hvor de kommer fra rundt i hele verden, gemmer der sig også en mystik omkring adoptivsfaderen død og en sorg over, at han allerede havde planlagt sin begravelse, som de ikke nåede at være med til. 

Jeg er i gang med bind 4. og har indtil videre slugt hver og en. De indeholder både kærlighed, historie og tragedie. Drama og fell good i en og samme bog.  

Der hvor flodkrebsene synger

Bogen handler om den vilde marskpige, Kya, som vokser op i 1950’erne i en fattig familie i North Carolinas sumpskove. Og en efter en forlader de hende, indtil hun kun er tilbage med sin voldelige far, som en dag også tager afsted for ikke at vende hjem. Kya må som kun 6-årig overleve i sumpskoven, hvor måger og dyrelivet i sumpen er hendes eneste venner. 

Igennem livet er Kya udsat for grov mobning og misbilligelse fra byens beboere.

Til trods for en hård start kommer Kya med den vilde skønhed til at opleve kærligheden, men bliver igen forrådt og da den lokale skørtejæger findes død, bliver Kya hurtigt mistænkt. 

En skærende opvækstroman, som fanger en med det samme.

Dødevaskeren

Dødevaskeren er en barsk bog som sidder længe i kroppen efter man er færdig. Man kan kun føle sig heldig over at være født i den vestlige del af verden. I bogen følger man den lille nyfødte pige Fremsk, som alene fordi hun er pige er stærkt uønsket af sin far. Faderen ønsker kun at skaffe hende af vejen, fordi han mener, at hun bringer skam over familien. En bog om krig, had, folkedrab og kærlighed.  

Lavendelhaven

Hvis man er til historier om kærlighed og 2. verdenskrig, så skal man læse den her bog. Man følger Emilie som efter sin ukærlige moders død står til at arve et slot i sydfrankrig. Hun sætter sig for at renovere sit nye hjem og samtidig grave ned i de historier som slottet gemmer på. En forhistorie som gemmer på en tragisk kærlighedshistorie fra under 2. verdenskrig. 

Fortidens Skygger

Bogen handler om to kvinder, hvis skæbne bliver forbundet trods de aldrig møder hinanden. Inara er en ung kvinde med alle muligheder foran sig i Seattle, hvor hun er ved at opbygge en karriere. Alt ændres dog da hun arver en ejendom, hvor hun har brugt en stor del af sin barndom. Der støder hun på et ærme som er broderet af Mei Lien for mange mange år siden, hvor kinesere på ingen måde var velkomne i USA og oplever grusomme skæbner. 

To Brødre

En fortælling om to brødre, hvis liv tager en uventet drejning da 2. verdenskrig bryder ud. Den ene er arie og den anden er jøde. Man er med helt fra starten inden Hitler kommer til magten og følger hvordan jøderne hurtigt oplever de forfærdelige vilkår sniger sig ind i Nazityskland. En helt igennem forfærdelig historie, hvor man kommer helt med ind bag jøde forfølgelsen fra staten af 1938.

Min mands hemmelighed

Min mands hemmelig fører flere skæbner sammen. Man følger Cecilia hvis liv spiller på alle punkter. Hun har 3 dejlige børn, en mand og en karriere. Det hele kører egentlig bare. Manden rejser meget med sit job, og en dag da han er på en af sine rejser finder hun et brev, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. Cecilia ved hun ikke burde åbne det!

Italiensvej
 
En total feel good bog om en italiensk kvinde, som flygter fra Italien til Danmark med et lille spædbarn. Hvilke hemmeligheder hun gemmer på, får man ligeså stille afsløret. En skøn bog som udspiller sig på en helt almindelig villavej i 50’ernes Danmark. BONUS: Der er også en to’er!

Af ingenting

En hjerteskærende historie om hittebarnet Drine, som vokser op på et strengt disciplineret børnehjem og knytter sig til den yngre pige Ena. De opdigter historier om at være søskende og holder fast i kontakten da Drine skal ud at tjene. Deres liv bindes senere sammen på en måde som ingen af dem har kunne forestille sig.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top