7 bøger skal du læse i vintermørket!

Jeg elsker at læse og læser altid, inden jeg skal sove. Jeg har i over et halvt år været rigtig glad for Mofibo af to store grunde. 1. Fordi de har et stort udvalg af bøger og 2. Fordi jeg bruger færre penge på bøger, som bare ville stå og glo i bogreolen bagefter og aldrig blive læst igen. 

Læs gratis i 30 dage

Du kan prøve Mofibo Gratis i 30 dage med koden “LOUISE30”. Følg linket HER, og så har du en verden af bøger og lydbøger foran dig de næste 30 dage. Og når du er i gang med de 30 dages prøvetid, så kan jeg varmt anbefale de her bøger: 

Dødevaskeren

Dødevaskeren er en barsk bog som sidder længe i kroppen efter man er færdig. Man kan kun føle sig heldig over at være født i den vestlige del af verden. I bogen følger man den lille nyfødte pige Fremsk, som alene fordi hun er pige er stærkt uønsket af sin far. Faderen ønsker kun at skaffe hende af vejen, fordi han mener, at hun bringer skam over familien. En bog om krig, had, folkedrab og kærlighed.  

Lavendelhaven

Hvis man er til historier om kærlighed og 2. verdenskrig, så skal man læse den her bog. Man følger Emilie som efter sin ukærlige moders død står til at arve et slot i sydfrankrig. Hun sætter sig for at renovere sit nye hjem og samtidig grave ned i de historier som slottet gemmer på. En forhistorie som gemmer på en tragisk kærlighedshistorie fra under 2. verdenskrig. 

Fortidens Skygger

Bogen handler om to kvinder, hvis skæbne bliver forbundet trods de aldrig møder hinanden. Inara er en ung kvinde med alle muligheder foran sig i Seattle, hvor hun er ved at opbygge en karriere. Alt ændres dog da hun arver en ejendom, hvor hun har brugt en stor del af sin barndom. Der støder hun på et ærme som er broderet af Mei Lien for mange mange år siden, hvor kinesere på ingen måde var velkomne i USA og oplever grusomme skæbner. 

To Brødre

En fortælling om to brødre, hvis liv tager en uventet drejning da 2. verdenskrig bryder ud. Den ene er arie og den anden er jøde. Man er med helt fra starten inden Hitler kommer til magten og følger hvordan jøderne hurtigt oplever de forfærdelige vilkår sniger sig ind i Nazityskland. En helt igennem forfærdelig historie, hvor man kommer helt med ind bag jøde forfølgelsen fra staten af 1938.

Min mands hemmelighed

Min mands hemmelig fører flere skæbner sammen. Man følger Cecilia hvis liv spiller på alle punkter. Hun har 3 dejlige børn, en mand og en karriere. Det hele kører egentlig bare. Manden rejser meget med sit job, og en dag da han er på en af sine rejser finder hun et brev, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. Cecilia ved hun ikke burde åbne det!

Italiensvej
 
En total feel good bog om en italiensk kvinde, som flygter fra Italien til Danmark med et lille spædbarn. Hvilke hemmeligheder hun gemmer på, får man ligeså stille afsløret. En skøn bog som udspiller sig på en helt almindelig villavej i 50’ernes Danmark. BONUS: Der er også en to’er!

Af ingenting

En hjerteskærende historie om hittebarnet Drine, som vokser op på et strengt disciplineret børnehjem og knytter sig til den yngre pige Ena. De opdigter historier om at være søskende og holder fast i kontakten da Drine skal ud at tjene. Deres liv bindes senere sammen på en måde som ingen af dem har kunne forestille sig.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen