Så sad jeg lige der en dag på Pinterest og faldt over denne her sunde dessert. Og tænkte. Det her. Det er jo revolutionerende. Peanutbutter, banan og chokolade. Det må jeg dele med mine læsere. For så derefter at gå ind på Google og finde ud af at samtlige danske madbloggere havde været der. I 2013!
Nå men for dem som endnu ikke har oplevet den her dessert i 2018 (Trendsætter bliver jeg aldrig). SÅ.PRØV.DEN. Holymoly den er god! Og så er den uden alt det der gluten og laktose, som mange er så forskrækket over i dag (eller ikke kan tåle).
Og så tænker jeg også, at den må være sund. Eller sundere. I hvert fald sundere end almindelig flødeis!;)
Det eneste du skal bruge er
4 bananer (frosne)
Lidt mørkt chokolade
2 spk peanutbutter
Blend bananerne og vend peanutbutter og chokolade i. Kom evt. en smule flagesalt i. Spis det med det samme eller frys det ned 1-2 timer, så du nemt kan lave iskugler.
Pynt evt. med
Peanutbutter
Mandler
Revet chokolade
Mynte
2 kommentarer til “Økologisk bananis med peanutbutter og chokolade”
Hvor meget bliver der til i sådan en portion? Den lyder lækker!!
Jeg vil mene der er til to portioner. Men det komme jo an på, hvor store man vil have dem;) Kh Louise
Der er lukket for kommentarer.