Hej Nabo – tirsdagslasagne med naboerne på landet


Indlægget er sponsoreret af Fucking Flink og maden er venligst sponsoreret af Rema


Lasagne og salat

Jeg har brugt en fantastisk opskrift fra Valdemarsro til min tirsdagslasagne. Det eneste jeg har tilføjet er rasp ovenpå lasagnen og en god gang fløde i mornaysovsen…

For et par uger siden fik jeg den fedeste forspørgsel fra Fucking Flink. Fucking Flink vil nemlig gerne kigge nærmere på danskernes naboskab eller måske mangel på samme. For hvor godt kender vi egentlig dem vi bor ved siden af, nedenunder, ovenover eller overfor? Og hvor meget energi gider vi danskere egentlig ligge i vores naboer? Men der er faktisk en rigtig god grund til at involvere sig i sine naboer. For et godt naboskab er guld værd. Undersøgelser viser, at et godt naboskab giver mere livskvalitet, større tryghed, og så kan det forebygge op til hvert 5. indbrud!! I forbindelse med kampagnen skulle jeg vælge en nabo “udfordring”. Jeg valgte derfor at invitere vores søde naboer over til tirsdagslasagne.

Nu bor vi jo på landet, som jeg har fortalt jer om så mange gange. Og vi er så heldige at være beriget med to hold fantastiske naboer. De er også de eneste to på vejen. Så naboskabet betyder utrolig meget. Både for trygheden og livskvaliteten. Det er sådan nogle naboer man låner haveredskaber, sukker og bleer af. Da vi flyttede ind i huset for godt 2 år siden, var vi så heldige, at et andet ungt par købte huset ved siden af os og flyttede ind bare 14 dage efter. De har to drenge, og Malte leger rigtig god med dem begge, så det er helt fantastisk. Vi både spiser sammen, tager på turer sammen og holder nytår sammen. Et naboskab som vi værdsætter utrolig højt. Vi hjælper hinanden, både med havearbejde, hundepasning og alt mulig andet. Jeg er så glad for, at det ligepræcis var dem, som købte huset ved siden af. For vi vælger jo ikke selv vores naboer.

Naoerne til den anden side er et ældre ægtepar. De er så søde, og har fra dag ét fået os til at føle os velkomne i “landsamfundet”. Det er dem som holder den årlige sommerfest, og bidrager til hyggelige samtaler over hækken og historier om byen. Alt i alt føler jeg mig faktisk så heldig med vores naboer, at jeg næsten ikke tør flytte;) Men når jeg tænker over det, har jeg egentlig altid haft gode naboer i opgangen eller senere i nabohusene, som jeg er kommer rigtig godt ud af det med. Og jeg har altså boet rigtig mange steder, både i Aarhus og Kbh. Det har været en fordel ved pasning af lejlighed, vanding af blomster, pasning af hunde eller bare hyggeligt samvær og småsnak i opgangen. Faktisk mødte jeg en af mine rigtig gamle naboer fra min Aarhustid, da vi flyttede tilbage til jylland fra København. Det var minimum 7 år siden jeg havde talt med hende sidst. Men det er da bare så hyggeligt, at man sådan kan mødes og sludre så mange år senere.

Tre gode nabovenner:)

Is

Dessert skal der til.

Den bedste is fra Rema!! Har tippet jer før. Men den er altså virkelig god… og lavet på soya;)

De sødeste naboer! Malte og Morten (for bordenden) var de eneste som gad at være fotogene;)

Det er dejligt at have gode naboer. Man føler sig mere tryg og hjemme på en måde. Jeg kan slet ikke forestille mig ikke at komme godt ud af det med en nabo, og jeg har heldigvis aldrig prøvet andet.

I uge 43 (d. 23.-27. oktober) får du selv rig mulighed for at tage hul på et godt naboskab, eller forbedre det du måske har i forvejen. For i samarbejder med en masse flinke organisationer inviterer Fucking Flink hele Danmark til en ugelang fejring af det gode naboskab. Derfor vil jeg gerne opfrodre jer, søde læsere, til at hoppe med på vognen. Måske du har en nabo, som du synes skal inviteres over til lasagne eller noget helt andet?

Deltager du aktivt i “Hej nabo” kampagnen er du oven i købet med i konkurrencen om at vinde 10.000 kr.!

Du kan tilmelde dig HER

De 5 udfordringer i uge 43 lyder:

Mandag

Sig hej til din Nabo! (i samarbejde med Hjerteforeningen – med GoCard-postkort på cafeer)

Tirsdag

Invitér din nabo på Nabo-lasagne

(i samarbejde med REMA1000 – konkurrence om 200 gavekort à 250 kr.)

Onsdag

Få god nabo-samvittighed: Sig tak til en nabo, der gør mere end dig.

(i samarbejde med Peter Larsen Kaffe – Et års kaffeforbrug til den bedste historie)

Torsdag

Få sjove oplevelser med din naboer – vind Superliga-billetter til dig og dine naboer.

(i samarbejde med Alka Forsikring – 2×500 billetter til naboer, der tager til kamp sammen)

Fredag

Hold en Nabobar

(i samarbejde med Albani – 3000 semi-craft øl til ølsmagning, der ud over plakat til opgangen og samtalestartere)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Hej Nabo – tirsdagslasagne med naboerne på landet”

  1. Pingback: 5 fordele og 5 ulemper ved at flytte på landet | livingonabudgetdk

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Populære indlæg

Scroll to Top