living on a budget

Året der gik på bloggen – 2017

img_08612017 har været et lidt blandet år får mig… Der er ingen tvivl om, at 2017 har været mit bedste bloggerår, både når det kommer til antal af udgivne indlæg og antallet af jer som læser med. Jeg er virkelig stolt af, hvor bloggen har båret mig hen og de muligheder den har givet mig. Det var slet ikke noget, jeg i min vildeste fantasi havde drømt om, da jeg tilbage i 2013, som nyuddannet, satte mig foran WordPress for første gang og lavede de første spadestik til livingonbudget.dk.

I februar måned sagde jeg farvel til et barselsvikariat som kontorassistent på Hammel Neurocenter, mit første job efter en flytning fra København og en barsel. Jeg er så taknemlig for min tid i Hammel, som har lært mig en masse, både fagligt og menneskeligt. Men afslutningen var også med en stor vished om, at jeg nu skulle tage hul på et nyt kapitel, for mig selv og bloggen. Jeg havde håbet på, at jeg kunne gå fra det ene job til det andet, men sådan skulle det ikke gå. Seks måneder gik der faktisk, inden jeg endelig fandt et nyt fantastisk job som salgs- og marketingassistent i en IT virksomhed. I kan læse lidt om min ledighedsperiode i indlægget HER, som til tider absolut ikke var sjov at være i! Men det gav også en mulighed for at arbejde mere intensivt på bloggen end jeg havde prøvet før. Så det er også en periode jeg sætter stor pris på.

2017 har også budt på en masse rejser. I Marts tog vi et smut til Rom på kærestetur, og i maj kørte vi til Sydfrankrig og til slut, tog vi også lige en kør-selv tur til Polen på budget. Turen til Polen kan I læse om HER. Vi er på alle måder faldet fuldstændig for kør-selv konceptet. Malte (3 år) er en engel i bilen, hvilket jo gør det hele meget nemmere. Så jeg glæder mig utrolig meget til at se, om 2018 byder på en kør-selv tur. Uanset hvad, ved jeg i hvert fald at 2018 byder på bryllup på Hawaii – dog ikke vores, men en nær ven af Morten;) Og så håber vi på, at det lykkes med en familietur til Maldiverne.

2018 bliver et spændende år på mange punkter. En ting er særlig spændende. For inden jul var vi i banken, og så gik tingene ligepludselig stærkt. Nu er vi for alvor begyndt at kigge på den overetage, som jeg snart i 2 år har plapret om. Så må vi bare håbe, at banken synes det er et bæredygtig projekt. Men det kommer I garanteret til at høre meget mere om senere.

img_0846Til slut, vil jeg blot ønske jer et lykkebringende nytår. Må I alle få den allerbedste start på 2018! Vi glæder os til at fejre aftenen med vores skønne naboer. Så er der heller ikke så langt hjem i seng, når festlighederne slutter:)

Tusind tak for alle jeres likes og altid søde kommentarer – de betyder så utrolig meget!

 Rigtig godt nytår!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen