Skriver de noget dårligt om mig???

Jeg har lagt mærke til noget. Jeg har fået en rigtig dårlig vane. Eller måske jeg egentlig altid har haft den. Hver gang jeg får en notifikation på mail, om at jeg har fået en kommentar på bloggen, så får jeg sådan en følelse “åh nej, nu står der et eller andet ledt”. Og det er faktisk lidt mærkeligt. For jeg får (næsten) altid så søde og fine beskeder på alle mine sociale medier. Men en eller anden lille del i mig, tror altså på, at de fleste gerne vil skrive noget grimt. Og bevares, jeg får da også de der beskeder engang i mellem, hvor hjertet dunker i halsen på en og man virkelig bare har lyst til at skrive et eller andet ukonstruktiv bræk tilbage. Men jeg gør det ikke! For hvorfor give opmærksomhed til en, som man alligevel ikke kan vinde med.

Jeg har faktisk skrevet et langt skriv her på bloggen, om at få negative kommentarer i den virtuelle verden. Jeg har ikke trykket udgiv endnu. Jeg skrev det egentlig efter at jeg havde fået et par negative tilkendegivelser lige i træk, og følte lidt jeg havde brug for at læsse af. Men jeg har ikke udgivet det endnu. Måske det sker en dag. For bagved skærmen sidder jo et ægte mennesker. Og jeg er typen som tager ting ret personligt. Jeg tager alting ind. Der er så meget mig i det jeg gør, at jeg ikke helt kan finde ud af at distancere mig. Følelserne sidder uden på tøjet og et surt opstød kan vælte hele min verden (det arbejder jeg lige lidt på;))

Frygten for negative kommentarer i den virtuelle verden

Jeg er også typen, hvis jeg ikke har noget pænt at sige, så smutter jeg bare videre. Så det er lidt skørt, at jeg har den der følelse inden jeg åbner en mail. Det kan give et helt sug i maven, for tænk nu, hvis det er en sviner. Men det er det jo sjældent. Derfor er det virkelig også mærkeligt.

Jeg skulle engang til en samtale med en chef, og jeg var så bange for, hvad jeg skulle have skæld ud for, og så viste det sig, at hun bare ville forfremme mig. Så måske jeg skal prøve at lægge den tåbelig tanke bag mig. Fokusere på alle jeres søde kommentarer og så bare sige “nå ja” til de negative. Det er sjovt nok bare lidt lettere sagt end gjort.

Andre end mig der har det sådan? At man altid tror det værste til det modsatte er bevist?

Hvis I har lyst, kan I læse lidt mere om mig lige HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

7 kommentarer til “Skriver de noget dårligt om mig???”

 1. Jeg tror alle kender det – og selvfølgelig bliver det værre når man deler af sig selv offentligt. Man må bare huske på, at eftersom man aldrig kan gøre alle tilfredse, må man i stedet satse på at lave noget som én selv tilfreds!

 2. Ja, det kan du tro. Det er en af de ting, jeg hader ved mig selv. Den dumme tendens til at vente det værste. Som du også skriver, er det jo sjældent at det er det man frygter, der egentlig sker. Det er så dumt og spild af tid, for man kan ikke tage hverken sorgen eller ærgrelsen på forskud! Den rammer aldrig hvor man tror den vil ramme. Jeg arbejder med det og håber at jeg bliver bedre.
  Du laver en flot og mangefacetteret blog, som vi er mange der nyder at følge. Kommentarer som kun er negative, kommer som regel fra en person i underskud. Man kan så undre sig over at de har overskud til at skrive, men det giver nok en lettelse i øjeblikket!
  Jeg vil i hvert fald sige tak for de mange gode indlæg og håbe at du husker, at vi tilfredse læsere er så mange flere end de andre!
  God påske!

  1. Living on a budget

   Ohh tusind tak, hvor er du sød! Det betyder meget! Rigtig skøn aften til dig. Kh Louise

 3. Jeg har den helt samme tendens! Jeg bærer også mine følelser uden på tøjet, og giver meget af mig i mit arbejde. Jeg arbejder stadig på min negative stemme i mit hovede. Det er lettere sagt end gjort, men min veninde spurgte mig engang omkring sidste nytår: Hvis du ser tilbage på alle de bekymringer, du har haft det sidste år, hvor mange af de bekymringer er egentlig blevet en realitet? Og der kunne jeg tælle dem på en hånd. Det husker jeg mig på, når de negative tankestrømme går i ring 😊 Det du fokuserer på vokser, så giv ekstra opmærksomhed til de gode kommentarer og oplevelser! Jeg synes dit hjem er en inspirationskilde 👌🏼

  1. Living on a budget

   Og det er jo så rigtig, for hvor mange af de negative tanker bliver egentlig til virkelighed. Ikke ret mange. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde. Det betyder meget:) God aften til dig. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top