Mini make-over i køkkenet – Rundt spisebord

Rundt spisebord

Vi har længe ledt efter et nyt rundt spisebord. Jeg er egentlig rigtig glad for vores teaktræsbord som jeg har fået af min mormor og morfar, men det er meget smalt og er vi flere om bordet, er det stort set umuligt både at have maden og servicen på bordet på samme tid.

Og jeg har længe sådan ønsket mig et rundt spisebord. 

Jeg synes hurtigt at alt kan blive firkantet. Rummet, rammerne, vinduerne, køkkenet. Alt er jo faktisk firkantet. Og jeg synes den bløde runde form skaber lidt kontrast til alt det firkantede. 

Desuden frigiver bordet rigtig meget plads i længden af rummet og er meget bredere, så der også kan stå mad i midten af bordet. Det føles faktisk som om, der er mere plads i køkkenet.

Før

Efter

Det rigtige bord til den rigtige pris

Jeg har efterhånden kigget på rigtig mange runde borde, og jeg synes det har været svært at finde et spisebord til en pris vi har været villige til at betale.

Indtil vi fandt det her. 

For jeg synes faktisk prisen er rigtig fornuftig. Og så kommer vi ikke udenom, at det bare er et virkelig smukt bord. 

Jeg elsker træet og farven. Det er så smukt. 

Bordpladen fås i flere forskellige farver, som I kan se HER

Man kan også få et bordben som er på midten af bordet, det kan jeg også ret godt lide. Det havde jeg faktisk slet ikke set inden jeg bestilte. Det hedder Opus base.

Boston bordplade og Corner base ben er fra den danske virksomhed House of Sander. Virksomheden har eksisteret siden 1989 og dansk design og skandinavisk æstetik gennemsyrer derfor House of Sander. Hvilket det også gør i bordet. De rå materiale og den smukke træplade oser bare af nordisk stil, synes jeg.

Farvet glas

Der er vist ingen tvivl om, at jeg har fået lidt af en svaghed for farvet glas. 

Og derfor faldt jeg også fuldstændig for den smukke Flora vase, som har det fineste farverspil og gangere forskelligt alt afhængig af hvilken vinkel man ser vasen fra. 

Jeg synes, det giver sådan et fint spil med de farvede glas og keramik, når man dækker op på bordet. 

Hvis I er interesseret I at se flere produkter fra House of Sander, så hjælper de hellere end gerne med at finde den forhandler som er tættest på jer. 

I kan kontakte dem lige HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Mini make-over i køkkenet – Rundt spisebord”

  1. Hejsa!
    Hvor er det blevet fint. Jeg har nogenlunde samme størrelse køkken-alrum og pønser også på et rundt bord. Men mine overvejelser går dog på; hvad når der kommer gæster? Kan bordet forlænges på nogen måde?

  2. Hej

    Jeg elsker din billedvæg i din spisestue. Må jeg spørge hvilken farve på har brugt til væggen? 🙂

    Mange hilsner
    Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top