DIY Lav dit eget brunkagejuletræ

Årets julebord 2017

img_0552 img_0559img_0572I år er jeg gået efter et enkelt udtryk på julebordet. Og jeg glæder mig rigtig meget, for det er nemlig os, som skal holde julen i år. Derfor er det også mig, som skal stå for alt lige fra andesteg til bordopdækning. Så jeg har selvfølgelig øvet mig lidt på forhånd;) Det skal være nemt og billigt! Billigt, fordi jeg ikke vil ud at købe en masse til et bord, der kun skal dækkes én gang om året og nemt, fordi jeg skal stå med den dersens andesteg. Shit det kan kun gå galt!

Jeg har valgt, at det meste af pynten egentlig bare er de vigtigste ting på bordet. Glas og tallerkner! Jeg er så glad for mine fine juleplatter, som kan købes i mange genbrugforretninger til mellem 10 og 30 kr. stk. De egner sig rigtig godt desserten. Så derfor står de jo selvfølgelig øverst… Det giver god mening?? Start ALTID med desserten, så ser vi hvad der er plads til bagefter af den forbrændte andesteg! Godt min mor medbringer risalamanden! Krystalglassene har jeg fået af min mormor. De er faktisk næsten pynt i sig selv. Jeg elsker de glas,de er så smukke. Egentlig er jeg lidt øm overfor dem, fordi de er lidt skøbelige. Men bruges skal de altså. Herhjemme er tingene ikke bare til pynt, de skal bruges og have et formål ellers ryger det ud. Stofservietterne købte jeg sidste år i IKEA til 9 kr. stk. Det er egentlig dækkeservietter. But who cares. Om dem har jeg bundet en simpel snor – en fin og enkelt detajle, som næsten kan købes alle steder lige nu til 5-10 kr. Jeg synes vasen med lærkegrenene får bordet til at se lidt eksklusivt ud. Grenene fandt jeg en dag i skoven og nødderne er købt i supermarkedet.

Jeg håber alt går godt juleaften. Jeg føler mig i hvert fald nogenlunde klar. Jeg laver i øvrigt andeconfit – det kan vist næppe brænde på eller blive sort;)

Jeg har også lavet lidt lækkert til juleaften. Måske I kunne være interesseret i disse opskrifter her:

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Lækre Bountykugler

Brændte Baileysmandler

img_0557 img_0564img_0567Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Lav dit eget brunkagejuletræ