Før og efter billede af indkørsel

Indlægget indeholder reklame for Pinotex


Før og efter billede


Så får I endelig lov til at kigge med ude foran. Vi har stort set jævnet det hele med jorden og startet forfra. Ny belægning, ny carport, ny postkasse, nyt græs, ny beplantning, træflis, hegn og låger. Det eneste vi mangler nu er fliserne på trappen.

Der var lang vej hjem!!! Men vi kom i mål! Carporten er det eneste vi ikke har lavet selv. Den betalte vi os fra at få sat op. Men vi rev til gengæld selv den gamle ned;)

Efter

Efter billede af indkørsel

Før

Før billede af indkørsel


Sort carport


Vi var helt enige om at carporten skulle være sort ligesom terrassen (se den i indlægget HER). Vi har malet både terrasse og carport med Pinotex maling udelukkende af den grund, at det dækker og holder bedre end billigt maling! Vi har brugt Pinotex Ultradec farve 920 sort.

Hvis du har et lignende projekt, vil jeg anbefale dig at se DENNE video fra Pinotex, så er du helt sikker på, at det bliver gjort efter bogen. For når man skal male udenfor, skal man ikke springe over, hvor gærdet er lavest.

Før og efter billede af den malede carport


Espalier


Vi har selv lavet espalier på carporten, så det passer til de espalier, som vi har lavet omme i haven. Det giver vores ellers ret standard carport lidt kant.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

7 kommentarer til “Før og efter billede af indkørsel”

 1. Pingback: Når bekymringerne overtager nattesøvnen + en vild nyhed! - livingonabudgetdk

  1. Living on a budget

   Hej Pernille

   Den er købt hos Davidsen. Jeg kan desværre ikke huske hvad modellen hedder:) Kh Louise

 2. Hvor ser det bare godt ud. Tillykke med resultatet. Og fedt at lade os se før og efter billederne, det giver et godt indblik i processen. Vh Katrine

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Katrine! Ja, det giver ligesom et indblik i arbejdet, og hvor langt vi er kommet:) Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen