Før og efter billede af indkørsel

Indlægget indeholder reklame for Pinotex


Før og efter billede


Så får I endelig lov til at kigge med ude foran. Vi har stort set jævnet det hele med jorden og startet forfra. Ny belægning, ny carport, ny postkasse, nyt græs, ny beplantning, træflis, hegn og låger. Det eneste vi mangler nu er fliserne på trappen.

Der var lang vej hjem!!! Men vi kom i mål! Carporten er det eneste vi ikke har lavet selv. Den betalte vi os fra at få sat op. Men vi rev til gengæld selv den gamle ned;)

Efter

Efter billede af indkørsel

Før

Før billede af indkørsel


Sort carport


Vi var helt enige om at carporten skulle være sort ligesom terrassen (se den i indlægget HER). Vi har malet både terrasse og carport med Pinotex maling udelukkende af den grund, at det dækker og holder bedre end billigt maling! Vi har brugt Pinotex Ultradec farve 920 sort.

Hvis du har et lignende projekt, vil jeg anbefale dig at se DENNE video fra Pinotex, så er du helt sikker på, at det bliver gjort efter bogen. For når man skal male udenfor, skal man ikke springe over, hvor gærdet er lavest.

Før og efter billede af den malede carport


Espalier


Vi har selv lavet espalier på carporten, så det passer til de espalier, som vi har lavet omme i haven. Det giver vores ellers ret standard carport lidt kant.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

9 kommentarer til “Før og efter billede af indkørsel”

 1. Hejsa, er loftet i carporten også malet sort? Vi er selv ved at få lavet noget lignende og er i tvivl om det bliver for mørkt selvom vi får lys installeret? Vil meget gerne høre din erfaring.

  1. Hej Louise

   Loftet er ikke malet. Det er gråt. Det er ligesom sådan lidt dug-agtigt. Men bjælkerne mellem har jeg malet sorte:) Jeg tror, jeg ville synes det var for mørkt med sort ved vores. Kh Louise

 2. Pingback: Når bekymringerne overtager nattesøvnen + en vild nyhed! - livingonabudgetdk

  1. Living on a budget

   Hej Pernille

   Den er købt hos Davidsen. Jeg kan desværre ikke huske hvad modellen hedder:) Kh Louise

 3. Hvor ser det bare godt ud. Tillykke med resultatet. Og fedt at lade os se før og efter billederne, det giver et godt indblik i processen. Vh Katrine

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Katrine! Ja, det giver ligesom et indblik i arbejdet, og hvor langt vi er kommet:) Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top